Poze ȘI TU POȚI FI MEDIUM - SHERRIE DILLARD

     


ȘI TU POȚI FI MEDIUM - SHERRIE DILLARD

Pret vechi: 40,00 RON Reducere 62%

Pret nou: 14,90 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Format: 150×230
Numar pagini: 310
ISBN: ISBN 978-606-8648-08-8

Când lumina Lumii de Dincolo se apropie, au loc de multe ori binecuvântări și minuni neașteptate. Mulți oameni îmi vorbesc despre adâncul și profundul aspect de pace văzut pe fața persoanelor dragi, la momentul morții. Onorați moartea fizică ca pe o cale a iubirii pure, chiar dacă o persoană dragă moare neașteptat într-un accident, prin consumul de droguri sau de alcool, în război sau într-o tragedie pe o scară vastă. Fiți siguri că odată ce aceștia ajung în Lumină, iubirea impenetrabilă, pacea, și iertarea îi va întâmpina.
Următoarele exerciții, meditații și sugestii vă oferă o cale prin care puteți fi în continuare de ajutor unei persoane iubite. În timpul procesului, relația voastră cu acesta va evolua în neașteptate moduri.
Deși aceste persoane trăiesc acum într-o altă dimensiune, este încă posibil să simțiți un confort neașteptat și un sentiment tangibil al prezenței lor.
Pe măsură ce veți deveni mai încrezători în abilitățile vostre de medium, fiți pregătiți pentru a face o descoperire uluitoare: Nu doar persoanele dragi, aflate în Lumea de Dincolo vă ajută, ci, de asemenea, și voi îi ajutați pe ei!

0727268676 - Comenzi telefoniceDetalii produs


Categorie: PUBLICAȚII

Producator: EDITURA AGNI MUNDI


  
  
  
  

  

Branduri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Fii la curent cu toate promotiile si produsele noi din shop!