Poze UN NOU CURS DE MIRACOLE PENTRU ERA VĂRSĂTORULUI - DR. JOSHUA DAVID STONE

     


UN NOU CURS DE MIRACOLE PENTRU ERA VĂRSĂTORULUI - DR. JOSHUA DAVID STONE

Pret vechi: 55,00 RON Reducere 72%

Pret nou: 14,90 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

Format: 150×230
Numar pagini: 326
ISBN: 978-606-8648-19-4

            „Titlul cărții pe care v-o prezint acum a fost stabilit de Maestrul Stone și de întreaga Ierarhie.     Cartea în sine conține informații reactualizate pentru noua Eră a Vărsătorului, învățături utile ce trebuie asumate și integrate, informații ce nu au fost cunoscute până acum și au ca temă programul de Inițieri și Ascensiunea Integrată. Cartea poate fi considerată un îndrumar, ce poate fi folosit atât de către cei ce se află deja pe calea spirituală cât și de cei ce fac primii pași pe această cale. Sper ca aceste informații provenite de la Sananda Iisus, Duhul Sfânt și Vocea Universală să vi se pară utile și ușor de folosit în viața de zi cu zi.

            În această notă vă prezint cartea Un Nou Curs De Miracole Pentru Era Vărsătorului.”

                                                                  Maria Cristina Stroiny

            Această carte descrie viața pe care am trăit-o pe Pământ ca Iisus Hristos. Ceea ce urmează reprezintă prima parte din lucrarea pe care Dr. Stone, o va prezenta în lume. Această Sfântă Biblie este de fapt Cartea Vieții Mele, Cartea Mea de Iubire, care se regăsește în Înregistrările Akashice. Îngerul Metatron este cel care deține Cartea Vieții. În această carte veți întâlni noile mele învățături pentru Era Vărsătorului, pilde, imagini din Biblie, mesaje pline de iubire, transmise prin channeling de Lady Ching și de Dr. Stone.

            Am observat pe parcursul timpului, că „Biblia” nu este înțeleasă. Ea este mai mult decât o carte de filosofie, de religie sau de psihologie. Ea conține mesaje și învățături adresate tuturor „ucenicilor” mei, cei care sunt chemați să iubească. Este adresată celor pe care i-am binecuvântat încă de la început.

            L-am binecuvântat, de asemenea, pe Dr. Stone, pentru a scrie în detaliu, tot ceea ce eu îi transmit sub formă de informație și reprezintă mijloace de aplicare a învățăturilor de ascensiune pentru noul mileniu. Prin Joshua David Stone, vă prezint ideile mele actuale asupra perspectivei Lumii Noi.

            Fie ca „ucenicii” mei să învețe, să respecte și să aplice noile mele învățături care se referă la procesul de ascensiune pe Pământ. Acestea sunt „inițierile ascunse” ale noului mileniu, care vă pot ajuta să deveniți un „Hristos Viu” pe Pământ.

                                                                  Iisus Sananda

 


0727268676 - Comenzi telefonice
10:00-22:00Detalii produs


Categorie: PUBLICAȚII

Producator: EDITURA AGNI MUNDI


  
  
  
  

  

Branduri

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!