Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com).

Site-ul CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com) este operat de societatea AGNI CRISMAR 2006 S.R.L., cu sediul in B-dul Constantin Brancoveanu, nr. 4, bl. 12A, sc. 2, et. 8, ap. 62, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/20612/14.12.2006.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com) si a tertilor cu care CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar CARTI ESOTERICE (carti-esoterice.com) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?